Hallo bezoeker,

Ben je niet vies van het onbestendige Nederlandse weer, hou je van een dagje buiten zijn, ben je avontuurlijk en een beetje sportief?

Nederland ligt vol met slootjes, watertjes, kanalen, plassen, meren en omgeven door mooie kustgebieden.
Kronkelige slootjes waar je soms alleen met een kano kunt komen, door prachtige natuurgebieden.
Bijna geruisloos en één met de natuur.
Of is een dagje je niet genoeg en wil je met je kampeerspullen meerdaagse tochten maken.
Het kan allemaal.
Maar misschien ben je iemand die verre uitzichten wil, niet bang is voor wat golfen.
Droom je van de Marker Wadden of de echte Wadden.
Wij brengen je graag de skills bij tijdens onze clubavonden en ’s winters in het zwembad.
Misschien is Nederland je niet groot genoeg en fantaseer je over water over onze grenzen.
Wij zijn benieuwd naar jouw uitdagingen, plannen en helpen graag ze waar te maken.
Kom eens kijken bij op onze clubavond of clubmorgen.
Je bent van harte welkom.