Over ons


Wat doen/deden wij?
Zoveel als we tijd over hebben, in de kano zitten en peddelen maar. We zijn een niet zo grote club, maar met grote ambities om Nederland met de kano/kayak te verkennen. We zijn het laatste jaar ondanks de corona perikelen nog aardig doorgekomen. Buiten vrij in de natuur volop genieten! De clubdagen hebben merendeels doorgang kunnen vinden. (anderhalve meter op het water is niet het moeilijkst 🙂 En hebben zelfs nog wat tourtjes kunnen maken.

Zelfs onze Club barbecue was uitvoerbaar, met de toen versoepelde regels. Er was een flinke opkomst van een goede 25 man. Wat voor onze standaarden en in corona/vakantietijd niet slecht genoemd kan worden. De sfeer was goed. Het mooie van zo’n jaarlijks moment met z’n allen is, dat je dan ook eens kennis kunt maken met andere leden, die je normaal niet ziet. Ze varen op een andere dag, varen in kleine groepjes of alleen. Mooie gelegenheid om het verenigingsgevoel weer even aan te sterken. Helaas hier geen foto’s van, vanwege privacy redenen. Maar het was echt ontzettend gezellig!

We zijn dit jaar van plan nog meer te gaan doen. Onze plannen vind je in de agenda. Ook willen we een keer gaan brandingvaren. Iets wat voor de net-genoeg-ervaren kayakkers natuurlijk een hele spannende uidaging gaat worden. Wie weet krijgen we dan als alles goed gaat , nog wat spannende verhalen met onze jaarlijkse BBQ.

Copyright © 2023 Kanovereniging Lelystad Alle rechten voorbehouden.